Producten > per thema > baby slaapt > Beddy Bears

We hebben volgende producten in ons gamma: MATRASSEN / HOOFDKUSSENS / MATRASBESCHERMERS / HOESLAKENS / DEKBEDDEN / DEKENS / CHERRY BELLY / BEWEGINGSMONITOR / BEDDYBEARS / SCHNUGGLE DREAMI

 

Bent u vermoeid, heeft u spierpijn of heeft uw kind last van de kou? Deze magnetronknuffels bieden u de warmte wanneer u het nodig heeft! De Beddy Bears zijn zachte knuffels die u in de magnetron kunt opwarmen. Het leuke aan deze warmteknuffels is dat ze niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens leuk uitzien. De knuffels blijven ongeveer 60-90 minuten warm. Wanneer u hem mee naar bed neemt blijft hij zelfs nog langer warm.

Deze knuffels zijn zeer gebruiksvriendelijk en veiliger dan de "ouderwetse" waterkruik omdat er helemaal geen heet water meer aan te pas komt. De knuffels kunnen duizenden keren opnieuw opgewarmd worden en met de juiste zorg kan het voor jaren warmtecomfort zorgen.

De knuffels kunnen ook in de vriezer worden gekoeld. Heerlijk bij koortshoofdjes en pijnlijke plekjes. Deze magnetronknuffels zijn gevuld met gedroogde lavendelbloemen en granen en zijn gemaakt van superzachte topkwaliteit materialen. Ze voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen zoals CE en EN71-1/2/3.